Vaccinatie-vervoer

WelMobiel biedt vervoer naar de priklocatie

Vanaf maandag 15 februari biedt WelMobiel vervoer aan voor bewoners die gevaccineerd moeten worden. In overleg met de gemeente Groningen en de GGD, is deze week overeengekomen dat alle fijnmazige wijkvervoerdiensten die door stichting WelMobiel worden uitgevoerd hieraan deelnemen. Dit zijn de LoodsMobiel en HeerdMobiel voor de wijken Lewenborg, Beijum en omliggende wijken; De Hunze, Van Starkenborg, Oosterhogebrug en Zuidwolde. De Vinkmobiel zetten we in vanuit de wijken Vinkhuizen, Paddepoel, Gravenburg en De Held voor vervoer naar de priklocatie. Op dit moment is alleen de locatie MartiniPlaza ingericht als priklocatie, er komt binnen afzienbare tijd tevens een priklocatie in Kardinge. Zodra deze operationeel is, zullen de bewoners rondom Kardinge niet meer naar MartiniPlaza hoeven voor hun vaccinatie.

Hoe gaat dit in zijn werk: U kunt een rit reserveren via telefoonnummer 085-7920377, waarbij u doorgeeft wanneer en hoe laat u bij de priklocatie dient te zijn. De chauffeur zal u thuis ophalen en u naar de priklocatie brengen. De chauffeur wacht tot u klaar bent . Na afloop wordt u weer thuis gebracht. Uiteraard draagt u en de chauffeur een mondkapje tijdens de gehele reis. Vanuit Beijum en Lewenborg naar de priklocatie MartiniPlaza rekenen wij € 5,00 per persoon per enkele rit, Maximaal 2 personen (huisgenoten). Zodra locatie Kardinge operationeel is betaald u € 3,50 per persoon per enkele rit.

Wij rijden op dit moment met vervangend vervoer en onze chauffeurs herkent u aan hun groene jas met het logo van WelMobiel. Naast het vervoer naar de priklocatie, bieden wij ook reguliere ritten aan naar o.a. de huisarts, fysiotherapeut en het winkelcentrum tegen de normale tarieven van € 1,00 in de wijk en € 1,75 vanuit een aangrenzende wijk per persoon per rit

© Stichting WELMOBIEL 2024
Ontwikkeling door: Convident