Sponsoren en vrienden

Sponsor of vriend worden?

Als stichting zijn wij blij met mensen die iets voor ons kunnen betekenen of een bijdrage willen leveren. Interesse om sponsor of vriend van de stichting te worden? Neem contact met ons op.

Samenwerking externe partners

Om de doelstelling te behalen en een daadwerkelijk werkend vervoersaanbod te realiseren is er samenwerking gezocht met externe partners. BOASWerkt, Optilease en Project Management bureau De Grootewierde zijn als samenwerkingspartners aangetrokken. Al deze ondernemingen hebben een lange staat van dienst en een trackrecord die goed aansluit bij de hulpvraag vanuit de werkgroep Vinkmobiel. Graag willen wij kort weergeven welke expertise deze ondernemingen hebben:

BOASWerkt

BOASWerkt heeft ruime ervaring in het opzetten van scholing en activeringstrajecten voor verschillende doelgroepen die daar behoefte aan hebben. Dit hebben zij zowel nationaal als internationaal gedaan met veel succes.

Optilease

Optilease heeft een ruime staat van dienst in het aanbieden van mobiliteitsoplossingen in complexe vraagstukken. Dit doen zij zowel voor lokale als landelijke bedrijven en daarnaast ook voor overheden. Door hun expertise in de lease van voertuigen en hun bijdrage voor mobiliteitsoplossing in diverse regio’s in Nederland, wordt veel kennis toegevoegd.

De Grootewierde

De Grootewierde neemt als kennis mee, dat zij ruime ervaring hebben in de complexe wereld van subsidies, fondsen en managementvraagstukken. Ook bezit het bedrijf de vaardigheid om inhoud aan projectplannen te geven en deze uit te schrijven zodat er een uitvoerbaar geheel ontstaat en er een opstart kan worden gemaakt met nieuwe projecten.

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken? Mail of bel ons voor meer informatie!
Contact
© Stichting WELMOBIEL 2019
Ontwikkeling door: Convident