Initiatief LoodsMobiel

In de wijk Lewenborg rijdt de LoodsMobiel.

De LoodsMobiel rijdt in gehele wijk Lewenborg en in de aangrenzende wijken zoals Ruischerbrug, Ulgersmaborg en Beijum. Zo bieden wij inwoners van deze wijk een alternatief op het openbaar vervoer en het WMO-vervoer door de inzet van ons fijnmazig wijkvervoer LoodsMobiel.

Veel inwoners van de wijk Lewenborg maken met plezier gebruik van ons fijnmazig wijkvervoer om naar de huisarts of fysiotherapeut te gaan, winkelcentrum Lewenborg en de markt in Beijum, voedselbank, de kapper of naar vrienden of familie.

De vaste standplaats van de LoodsMobiel is bij het winkelcentrum Lewenborg aan de Kajuit, zodat mensen spontaan kunnen beslissen of ze een rit naar huis toe willen. Mocht u daar het voertuig niet zien staan, is hij onderweg in de wijk, maar kunt u ons telefonisch bereiken via 085-7920377

In Lewenborg is het initiatief van de LoodsMobiel ontstaan door een samenwerking van diverse partijen. Zij merkten op dat er behoefte was aan een fijnmazig vervoersaanbod voor mensen met een mobiliteitsbehoefte.

Samen hebben bovenstaande partijen de schouders onder het initiatief gezet en het mogelijk gemaakt dat het fijnmazig wijkvervoer ook in de wijk Lewenborg mogelijk is. Nog steeds proberen de betrokken partijen om het initiatief verder uit te breiden en nog aantrekkelijker te maken.

 

Samenwerkende partijen zijn:

Bewoners Platform Lewenborg (BWPL)
At Home First
WIJ-team Lewenborg
De Muiterij 50+
Winkeliersvereniging Lewenborg
Wijkcentrum Het Dok
Vereniging Noorden Duurzaam
Lefier woningcorporatie
De Oude Bieb

Mede mogelijk gemaakt door Oranjefonds

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken? Mail of bel ons voor meer informatie!
Contact
© Stichting WELMOBIEL 2024
Ontwikkeling door: Convident