Werkwijze en kosten

Werkwijze

Stichting WELMOBIEL is actief op wijk en buurt niveau. Ons vervoersaanbod is voor korte afstanden vanaf ongeveer 100 meter tot ongeveer 5 kilometer. Er worden volledig elektrische voertuigen ingezet om zo het milieu een stuk minder te belasten. Wij werken voornamelijk met vrijwilligers. De chauffeurs die u vervoeren in onze voertuigen zijn allemaal erg bekwaam en vriendelijk. Zij zorgen ervoor dat u prettig en aangenaam reist.

Eenvoudig betalen

De betaling van uw rit kunt u eenvoudig doen door contactloos te betalen of met uw pincode. Het is niet mogelijk om contant te betalen. Hiervoor is gekozen om voor u de betaling zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast voorkomt het eventueel crimineel gedrag. Chauffeurs hebben daarom geen contant geld in de voertuigen.

Klantkaart specifieke doelgroepen

Naast de klantkaart van Stichting WELMOBIEL is er een klantkaart voor een specifieke doelgroepen. Deze worden toegekend aan vastgestelde doelgroepen die bij ons bekend zijn. Het kan zijn dat u hier niet voor in aanmerking komt. U kunt dan gebruik maken van de algemene klantkaart van Stichting WELMOBIEL. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op via het contactformulier.

Kosten

De kosten voor vervoer vanaf mei 2019:

  • € 1,00 voor een enkele reis binnen de wijk Vinkhuizen

Andere wijk

Reist u naar een andere wijk, dan wordt het opstaptarief gerekend. Voorbeeld: Enkele reis: U gaat van Diamantlaan (Vinkhuizen) naar winkelcentrum Paddenpoel? Dan rekenen wij het opstaptarief plus een toeslag voor de opvolgende wijk. U betaalt:

  • € 1,00 opstap tarief
  • € 0,75 voor elke volgende wijk

Wilt u een retour rit? Geef dit door bij uw telefonische reservering.

Klantkaart specifieke doelgroepen

(In de loop van 2019 beschikbaar) Bent u in het bezit van een klantkaart voor een specifieke doelgroep dan gelden de daarvoor afgestemde tarieven.

Klantkaart Stichting WELMOBIEL

(Vanaf ca. juni 2019 beschikbaar) Valt u niet onder de specifieke doelgroep, maar wilt u wel voor een aantrekkelijk tarief reizen? Dan kunt u een algemene klantkaart van Stichting WELMOBIEL aanvragen. U krijgt dan korting op de ritprijs en wordt tevens geïnformeerd over klant specifieke acties.

Extra betalingsmogelijkheid

Sommige gebruikers van de klantkaart kunnen op hun kaart vooraf betaalde ritten zetten. Deze ritten worden dan eenvoudig van de betreffende rekening afgeschreven.

Klantkaarten

Heeft u nog geen klantkaart, maar wilt u hier wel gebruik van maken? Vraag dan een klantkaart aan.

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken? Mail of bel ons voor meer informatie!
Contact
© Stichting WELMOBIEL 2019
Ontwikkeling door: Convident