Werkwijze

Werkwijze

Uitvoering

Werknemers

De werknemers van stichting WelMobiel bestaan uit (hoofdzakelijk) vrijwilligers. Denk hierbij aan de functie van chauffeur en/of medewerker kantoor(backoffice). Zij ontvangen hiervoor een vrijwilligersvergoeding. Het vrijwilligerswerk kan op verschillende manieren ingezet worden: een traject naar betaald werk, social return, activering, inburgering of scholingstrajecten. Door op deze manier te werken draagt de vervoerservice van stichting WelMobiel bij aan saamhorigheid en leefbaarheid in de wijk en kan het een mogelijkheid bieden om mensen op weg te helpen naar het vinden van een (betaalde) baan.

Voertuigen

Wij rijden met 100% elektrische voertuigen die geen uitstoot van schadelijke gassen produceren. De voertuigen beschikken over het juiste formaat om voldoende passagiers met voldoende comfort te kunnen vervoeren. De in en-uitstap is uitstekend voor de wat oudere passagiers.

Op dit moment rijden wij met:

3 x KIA e-Soul

3 x KIA Nero

1 x Nissan Leafe

1 x 7 persoons bus

 

Vervoerkaart

Sinds september 2021 is er een vervoerkaart geïntroduceerd. Met deze pas kan u sparen voor gratis ritten bij WelMobiel.  Voor meer informatie kunt u hier kijken.

Kosten

Opstaptarief € 1,50 per klant. Eerste kilometer is daarin inbegrepen. Na 1 kilometer betaald u € 1,10 per volledige kilometer, afgerond op 100 meter.

Stichting WelMobiel is een wijkinitiatief in de wijken Vinkhuizen, Lewenborg, Beijum, Oosterparkwijk en Hoogkerk. Reist u niet van of naar één van deze wijken, dan rekenen wij een extra tarief van €1,50 als aanrijkosten.

Voor de exacte kosten van uw rit kunt u telefonische navraag doen.

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken? Mail of bel ons voor meer informatie!
Contact
© Stichting WELMOBIEL 2024
Ontwikkeling door: Convident